بهترین فیلم های ورزشی 

  • توسط آزیتا قلی پور
  • ۴ سال پیش
  • 0
بهترین فیلم های ورزشی 

بهترین فیلم های ورزشی 

 

بهترین فیلم های ورزشی – می‌توان گفت یکی از بهترین ژانرهای سینما، ژانر ورزشی است. هر ساله تعدادی فیلم در این سبک ساخته می‌شوند و تماشای آن‌ها احساس لذت بخشی را به بیننده القاء می‌کند.

اکثر فیلم های ورزشی، برگرفته از زندگی قهرمانان بزرگ رشته‌های ورزشی هستند و در میان آن‌ها مواردی نیز وجود دارد که ساخته‌ی ذهن نویسنده‌ی داستان است.با 2مووی همراه باشید.

در این لیست ما قصد داریم لیستی از بهترین فیلم‌های ورزشی را به دوست‌داران این سبک از سینما ارائه دهیم.

چپ‌دست – Southpaw

بهترین فیلم های ورزشی 

نمره در imdb: هفت و چهار ( 7.4 )
سال اکران: 2015

چپ‌دست (Southpaw) به کارگردانی آنتونی فوکوآ یکی از بهترین فیلم های ورزشی است که در سال 2015 اکران شد و توانست توجه مخاطبان زیادی را به سمت خود معطوف کند. این فیلم بعد از اکران موفق شد نقدهای نسبتا خوبی دریافت کند. موسیقی متن این فیلم آخرین اثر ساخته شده توسط جیمز هورنر، آهنگساز سرشناس موسیقی فیلم در آمریکا، پیش از کشته شدن در سانحه هوایی است.

در این فیلم بازیگرانی چون جیک جیلنهال، ریچل مک‌آدامز، اونا لارنس، فارست ویتاکر، فیفتی سنت، نائومی هریس، میگوئل گومز، ویکتور ارتیز، ریتا اورا و کلر فولی به ایفای نقش پرداختند. این فیلم که با بودجه 30 میلیون دلاری تولید شد، توانست بیش از 94 میلیون دلار در باکس‌آفیس فروش داشته باشد.

خلاصه داستان فیلم چپ‌دست بدین شرح است: بیلی هوپ بوکسور حرفه‌ای است که در نیویورک همراه همسرش مائورین و دخترشان لیلا زندگی می‌کند. بیلی در مسابقه‌ای برای دفاع از عنوان قهرمانی‌اش، از ناحیه چشم مصدوم می‌شود و پس از قهرمانی همسرش از او می‌خواهد تا برای جلوگیری از صدمات بیشتر در اوج خداحافظی کند. در یک بنیاد خیریه که برای بیلی اهمیت زیادی دارد، یک بوکسور در حال اوج به نام میگل مجیک اسکوبار به او حرف‌های توهین‌آمیزی می‌زند و باعث درگیری می‌شود. درجریان درگیری، مائورین به‌طور تصادفی توسط هکتور، برادر میگل کشته می‌شود و پس از آن بیلی شروع به مصرف الکل و مواد مخدر می‌کند و با جدیت بدنبال هکتور می‌گردد.

مجموعه فیلم‌های کرید – Creed

بهترین فیلم های ورزشی 

نمره در imdb: مختلف
سال اکران: 2015 و 2018

تاکنون دو فیلم از مجموعه کرید (Creed) تولید شده که هر دوی آن‌ها مورد توجه مخاطبان قرار گرفته و تبدیل به یکی از بهترین فیلم های ورزشی دهه اخیر شده‌اند. درواقع این دو فیلم دنباله‌ای از سری مجموعه محبوب راکی محسوب می‌شوند. فیلم نخست که در سال 2015 اکران شد توسط رایان کوگلر کارگردانی شد و با بودجه 35 میلیون دلاری، توانست بیش از 171 میلیون دلار در باکس‌آفیس بفروشد. در این فیلم بازیگرانی چون مایکل بی. جردن، سیلوستر استالونه، تسا تامپسون و فیلیسیا رشاد به ایفای نقش پرداختند.

در فیلم نخست راکی بالبوآ، قهرمان سابق بوکس سنگین وزن جهان، مربی‌گری یکی از فرزندان آپولو کرید رقیب و دوست قدیمی‌اش، آدونیس کرید را برعهده می‌گیرد. فیلم دوم که در سال 2018 اکران شد نیز توانست فروش خوبی را در باکس‌آفیس تجربه کند. فیلم کرید 2 که با بودجه 50 میلیون دلاری تولید شده بود، توانست بیش از 214 میلیون دلار در باکس‌آفیس بفروشد.

خلاصه داستان فیلم کرید 2 بدین شرح است: زندگی برای آدونیس کرید به یک تعادل بین تعهدات زندگی شخصی و تمرینات آمادگی برای مبارزه بعدی او تبدیل شده است. اکنون او در مقابل چالش زندگی خود قرار گرفته است. روبه‌رو شدن با حریفی که پیوند با گذشته خانواده‌اش دارد که نبرد قریب‌الوقوع او را در داخل رینگ تشدید می کند. در فیلم دوم دولف لاندگرن نیز به جمع گروه بازیگری اضافه شد. در فوریه سال 2020 کمپانی مترو گلدوین مایر رسما خبر از ساخت فیلم سوم این مجموعه داد.

 

مشت‌زن – The Fighter

بهترین فیلم های ورزشی 

نمره در imdb: هفت و هشت ( 7.8 )
سال اکران: 2010

بدون شک باید فیلم مشت‌زن (The Fighter) به کارگردانی دیوید او. راسل را یکی از موفق‌ترین و بهترین فیلم های ورزشی تاریخ به حساب بیاوریم. این فیلم که در سال 2010 اکران شد توانست تحسین گسترده منتقدین و طرفداران سینما را به همراه داشته باشد. بسیاری از منتقدان دلیل اصلی موفقیت این فیلم را به بازی محشر کریستین بیل نسبت داده‌اند.

فیلم مشت‌زن طی مراسم اسکار سال 2011 در هفت بخش نامزد دریافت جایزه اسکار شده بود که در نهایت توانست در دو بخش این جایزه را به‌دست بیاورد. کریستین بیل به‌دلیل بازی محشر خود در این فیلم موفق به کسب جایزه اسکار بهترین بازیگر نقش مکمل مرد شد. ازجمله مهم‌ترین بازیگرانی که در فیلم مشت‌زن به ایفای نقش پرداختند می‌توان به مارک والبرگ، کریستین بیل، امی آدامز، ملیسا لیو و پال کمپبل اشاره کرد.

داستان فیلم در مورد زندگی حرفه‌ای قهرمان بوکس، ایریش میکی وارد و برادر بزرگتر او است. فیلم مشت‌زن سومین همکاری مارک والبرگ و راسل محسوب می‌شود. این فیلم که با بودجه 25 میلیون دلاری تولید شده بود، موفق شد بیش از 129 میلیون دلار در باکس‌آفیس فروش داشته باشد.

فیلم مشت‌زن به جز جوایز اسکار، موفق به کسب جایزه گلدن گلوب نیز شد. این فیلم طی مراسم گلدن گلوب در 7 رشته نامزد دریافت جایزه شده بود که در نهایت موفق شد در دو رشته این جایزه را به‌دست بیاورد. فیلم مشت‌زن طی مراسم بفتا نیز در سه رشته نامزد دریافت جایزه شده بود.

 

مبارز – Warrior

بهترین فیلم های ورزشی 

نمره در imdb: هشت و دو ( 8.2 )
سال اکران: 2011

فیلم مبارز (Warrior) به کارگردانی گوین اکونر یکی از بهترین فیلم های ورزشی تاریخ است که پس از اکرانش در سال 2011، تحسین بسیار زیاد منتقدان را به همراه داشت. منتقدان دلیل اصلی موفقیت فیلم مبارز را به رابطه میان سه شخصیت اصلی داستان نسبت داده‌اند. اگرچه این فیلم در گیشه نتوانست انتظارات سازندگان را برآورده سازد، ولی در لیست 250 فیلم برتر سایت IMDB قرار گرفته است.

فیلم مبارز طی مراسم اسکار سال 2012 تنها در بخش بهترین بازیگر نقش مکمل مرد نامزد دریافت جایزه شده بود که نتوانست آن را به‌دست بیاورد. تام هاردی با ایفای نقش در این فیلم بسیار مشهور شد و توانست بیش از قبل در بین طرفداران سینما شناخته شود. ازجمله مهم‌ترین بازیگرانی که در این فیلم به ایفای نقش پرداختند می‌توان به تام هاردی، جوئل اجرتون، جنیفر موریسون، فرانک گریلو و نیک نولتی اشاره کرد. فیلم مبارز که با بودجه 25 میلیون دلاری تولید شده بود، توانست چیزی در حدود 23.3 میلیون دلار در باکس‌آفیس بفروشد.

خلاصه داستان این فیلم بدین شرح است: تامی که تفنگدار سابق نیروی دریایی است بعد از مدت‌ها به کشورش بازمی‌گردد و به خانه پدرش می‌رود که پیش‌تر مردی دائم‌الخمر بوده و اکنون توبه کرده و تبدیل به مردی مذهبی شده که مدام کلیسا می‌رود. تامی از پدرش که در دوران جوانی مثل خودش عضو ارتش بوده می‌خواهد به او در تمرینات سختی که برای شرکت در مسابقات هنرهای رزمی ترکیبی آغاز می‌کند کمک کند. از آن طرف برندون که برادر تامی است و مدت‌هاست رابطه‌اش را با او قطع کرده به‌خاطر نگه داشتن خانه‌اش که رهن بانک بود چاره‌ای نمی‌بیند جز اینکه دوباره به رینگ بازگردد و این مسئله دو برادر را روبه‌روی یکدیگر قرار می‌دهد.

 

مجموعه فیلم‌های راکی – Rocky

بهترین فیلم های ورزشی 

نمره در imdb: مختلف
سال اکران: 1976-2006

مجموعه فیلم‌های راکی جزو بهترین فیلم های ورزشی تاریخ هستند که بیشتر آن‌ها با تحسین گسترده منتقدین مواجه شدند. این مجموعه شامل 6 فیلم است (البته اگر مجموعه فیلم‌های کرید را جزوی از این مجموعه ندانیم) که توجه طرفداران زیادی را به سمت خود جلب کرد. سیلوستر استالونه برای نخستین بار با حضور در فیلم ابتدایی تبدیل به ستاره‌ای جهانی شد. قسمت‌های نخست و پنجم این مجموعه توسط جان جی. آویلدسن و دیگر قسمت‌ها توسط بازیگر اصلی این مجموعه یعنی سیلوستر استالونه کارگردانی شد.

به عقیده بسیاری از منتقدان و طرفداران فیلم نخست بهترین فیلم تمام مجموعه است. فیلم اول مجموعا نامزد ده جایزه اسکار شده بود و توانست جایزه بهترین فیلم را نیز به‌دست بیاورد. پرفروش‌ترین فیلم این مجموعه نیز فیلم راکی 4 است که چیزی در حدود 300 میلیون دلار فروش کرد. ازجمله مهم‌ترین بازیگرانی که در این مجموعه فیلم‌ها حضور داشتند می‌توان به سیلوستر استالونه، تالیا شایر، برت یانگ، کارل ویترز و بورگس مریدیت اشاره کرد.

خلاصه داستان فیلم نخست این مجموعه بدین شرح است: داستان مربوط به یک ورزشکار رشته بوکس به نام راکی بالبوآ با اصالت ایتالیایی در فیلادلفیا، پنسیلوانیا است که نتوانسته بود به قهرمانی برسد. اما شانس به او رو کرد و مسابقه‌ای بین او و قهرمان سنگین‌وزن جهان به نام آپولو کرید شکل گرفت که راکی توانست با او تا آخرین راند مبارزه کند؛ ولی با این حال در نهایت آپولو کرید با رای داوران برنده مبارزه اعلام شد.

 

شکست‌ناپذیر – Invictus

بهترین فیلم های ورزشی 

نمره در imdb: هفت و سه ( 7.3 )
سال اکران: 2009

شکست‌ناپذیر (Invictus) اثر کلینت ایستوود یکی دیگر از بهترین فیلم های ورزشی است که پس از اکران در سال 2009 با واکنش گوناگون منتقدان مواجه شد. این فیلم برپایه رمان‌های «بازی با دشمن: نلسن ماندلا» و « بازی که یک ملت را ساخت» اثر جان کارلین ساخته شده است. عنوان فیلم شکست‌ناپذیر نیز بر پایه شعری به همین نام اثر ویلیام ارنست هنلی است که ماندلا بر روی تکه کاغذی آن را نوشته بود و طی روزهای حبس خود در زندان به همراه داشت.

این فیلم با بودجه 60 میلیون دلاری تولید شد و توانست چیزی در حدود 122.2 میلیون دلار در باکس‌آفیس بفروشد. ازجمله مهم‌ترین بازیگرانی که در این فیلم به ایفای نقش پرداختند می‌توان به مورگان فریمن، مت دیمون و اسکات ایستوود اشاره کرد. این فیلم در دو بخش بهترین بازیگر نقش اول مرد و بهترین بازیگر نقش مکمل مرد نامزد دریافت جایزه اسکار شده بود که نتوانست آن‌ها را کسب کند.

خلاصه داستان فیلم شکست‌ناپذیر بدین شرح است: نلسون ماندلا رهبر انتقلاب آفریقای جنوبی است که می‌خواهد با استفاده از مسابقات جام جهانی راگبی 1995 وحدت بین مردم آفریقای جنوبی را محکم سازد. این در زمانی است که او تازه از زندان آزاد شده و نژادپرستی از بین رفته و مردم او را به عنوان رئیس جمهور برگزیده‌اند. او برای یکی از مسابقات از مت دیمون استفاده می‌کند.

 

ارابه‌های آتش – Chariots of Fire

بهترین فیلم های ورزشی 

نمره در imdb: هفت و دو ( 7.2 )
سال اکران: 1981

ارابه‌های آتش فیلمی به کارگردانی هیو هادسن است که پس از اکران در سال 1981 با تحسین گسترده منتقدان و طرفداران روبه‌رو شد. این اثر که یکی از بهترین فیلم های ورزشی تاریخ به حساب می‌آید، بر اساس سرگذشت حقیقی دو ورزشکار مسیحی و یهودی ساخته شده که قصد دارند خود را برای حضور در المپیک تابستانی 1924 آماده کنند.

این فیلم طی مراسم اسکار در هفت بخش نامزد دریافت جایزه شده بود و در آخر توانست در چهار بخش بهترین طراحی لباس، بهترین موسیقی، بهترین فیلم و بهترین فیلم‌نامه این جوایز را به‌دست بیاورد. فیلم ارابه‌های آتش که با بودجه 5 میلیون دلاری تولید شده بود، توانست چیزی بیش از 59 میلیون دلار در باکس‌آفیس فروش داشته باشد.

در این فیلم بازیگرانی چون شریل کمپبل، پیتر ایگن و نایجل هیورز به ایفای نقش پرداختند. با گذشت سالیان متمادی، منتقدان با دیدی جزئی‌تر این فیلم را مشاهده کرده و انتقاداتی را به آن وارد کردند؛ اما با وجود این انتقادات هنوز بسیاری از طرفداران سینما این اثر را در سبک خود جزو بهترین‌ها می‌دانند.

خلاصه داستان فیلم ارابه‌های آتش بدین شرح است: اریک لیدل اسکاتلندی و هارولد ایبراهمز (پسر یک یهودی اهل لیتوانی) با پیراهن انگلستان در مسابقات دوی المپیک سال 1924 پاریس شرکت می‌کنند و برنده مدال طلا می‌شوند. فیلم داستان تمرین‌ها و مشقت‌هایی را که این دو پشت سر می‌گذارند دنبال می‌کند و به نمایش می‌گذارد.

 

نهایت سرعت – Premium Rush

بهترین فیلم های ورزشی 

نمره در imdb: شش و پنج ( 6.5 )
سال اکران: 2012

نهایت سرعت (Premium Rush) فیلمی به کارگردانی دیوید کپ است که هرگز نتوانست به جایگاه حقیقی خود دست پیدا کند. دیوید کپ علاوه‌بر انجام وظیفه کارگردانی، به‌عنوان فیلم‌نامه‌نویس نیز در این پروژه همکاری داشت. نهایت سرعت یکی از بهترین فیلم های ورزشی است که با وجود داستان جذابش، موفق نشد نظرات مثبت منتقدین را به سمت خود جلب کند؛ البته طرفداران سینما بعد از تماشای این اثر، آن را تحسین کرده و از آن استقبال کردند.

سینمادوستان این فیلم را به دلیل ریتم سریع و همچنین بازی زیبای جوزف گوردون-لویت مورد تحسین قرار دادند. فیلم نهایت سرعت که با بودجه 35 میلیون دلاری تولید شده بود، توانست چیزی در حدود 31.1 میلیون دلار در باکس آفیس بفروشد. ازجمله مهم‌ترین بازیگرانی که در این فیلم به ایفای نقش پرداختند (علاوه‌بر جوزف گوردون-لویت) می‌توان به مایکل شنون، جمی چانگ، دانیا رامیرز، آصف مندوی، آرون تویت و وول پارکس اشاره کرد.

خلاصه داستان فیلم نهایت سرعت بدین شرح است: در منهتن، جوانی که با دوچرخه بسته‌ها و نامه‌ها را حمل می‌کند، بسته‌ای را جابه‌جا می‌کند که باعث جلب توجه یک افسر پلیس می‌شود و این پلیس دوچرخه‌سوار را دور تا دور شهر تعقیب می‌کند. طی این تعقیب اتفاقات جالبی رخ می‌دهد.

 

مانیبال – Moneyball

بهترین فیلم های ورزشی 

نمره در imdb: هفت و شش ( 7.6 )
سال اکران: 2011

مانیبال (Moneyball) جزو بهترین فیلم های ورزشی است که توسط پنت میلر کارگردانی و در سال 2011 اکران شد. این فیلم بعد از اکران با استقبال منتقدان و طرفداران سینما مواجه شد؛ فیلم مانیبال در پنج بخش مراسم اسکار نامزد دریافت جایزه شده بود که در هیچ‌کدام از آن‌ها موفق به کسب جایزه اسکار نشد.

فیلم مانیبال بر پایه کتابی به همین نام اثر مایکل لوئیس تولید شد؛ در این فیلم بازیگران مطرحی مانند برد پیت، جونا هیل و فیلیپ سیمور هافمن به ایفای نقش پرداختند. این اثر که با بودجه 50 میلیون دلاری تولید شده بود، توانست بیش از 102 میلیون دلار در باکس‌آفیس فروش داشته باشد.

خلاصه داستان فیلم مانیبال بدین شرح است: مانیبال یک روایت واقعی از بیلی بین مدیر ناموفق یک تیم بیسبال است. بیلی بین مدیر تیم بیسبال اوکلند اتلتیک است و تیمش نتایج بسیار ضعیفی را کسب کرده ‌است و دو تن از بهترین بازیکنان خود را به خاطر همین مشکلات از دست می‌دهد. به خاطر همین موضوع تیم اوکلند اتلتیک در آستانه فروپاشی قرار گرفته ‌است اما بیلی بین که در سن جوانی با یک اشتباه ورزش بیسبال رو انتخاب کرده ‌است راه بازگشتی را نمی‌بیند و تصمیم می‌گیرد نهایت سعی و تلاش خود را به کار گیرد تا بتواند تیمش را از بحران نجات دهد. او با کمک فردی به نام پیتر براند دست به اقدام عجیبی می‌زند و براساس یک سری معادله‌های ریاضی برخی از بازیکنان را به خدمت می‌گیرد تا اینکه به خاطر همین تصمیم رفته رفته تیم نتایج بهتری می‌گیرد.

 

دختر میلیون دلاری – Million Dollar Baby

بهترین فیلم های ورزشی 

نمره در imdb: هشت و یک ( 8.1 )
سال اکران: 2004

فیلم دختری میلیون دلاری (Million Dollar Baby) به کارگردانی کلینت ایستوود یکی دیگر از بهترین فیلم های ورزشی است که با تحسین فراوان منتقدان و طرفداران فیلم مواجه شد. منققدان دلیل اصلی موفقیت این فیلم را به داستان زیبا و همچنین بازی عالی گروه بازیگری آن نسبت داده‌اند. فیلم دختر میلیون دلاری هم‌اکنون جزو 250 فیلم برتر سایت imdbاست.

این فیلم با بودجه 30 میلیون دلاری تولید شد و توانست بیش از 216 میلیون دلار در باکس‌آفیس فروش داشته باشد. ازجمله مهم‌ترین بازیگرانی که در این فیلم به ایفای نقش پرداختند می‌توان به هیلاری سوانک، کلینت ایستوود، مورگان فریمن، جی باروشل، مایک کولتر، برایان اف. اوبرن، مارگو مارتیندال و ریکی لیندهوم اشاره کرد. فیلم دختر میلیون دلاری در مراسم اسکار سال 2005 موفق به دریافت جایزه‌های بهترین فیلم، بهترین کارگردانی، بهترین بازیگر نقش اول زن و بهترین بازیگر نقش اول مرد شده بود.

خلاصه داستان این فیلم بدین شرح است: مگی فیتزجرالد دختری که در 32 سالگی خانه را ترک کرده در شهری به نام اوزارک در میزوری به عنوان پیش خدمت رستوران مشغول کار است، با اصرار فراوان تلاش می‌کند فرانکی دان یک مربی موفق که بوکسورهای سرشناسی را معرفی کرده‌است، متقاعد می‌کند تا به او شیوه مسابقه را بیاموزد و او را نیز تبدیل به یک قهرمان کند. فرانکی در ابتدا او را به دو علت؛ یکی به خاطر سن بالای او و دیگری به خاطر زن بودنش، نمی‌پذیرد. سرسختی مگی باعث می‌شود که فرانکی بالاخره او را بپذیرد و در ادامه مگی آنقدر سخت تمرین می‌کند که راهی مسابقه قهرمانی جهان می‌شود.

 

بیلیاردباز – The Hustler

بهترین فیلم های ورزشی 

نمره در imdb: هشت ( 8.0 )
سال اکران: 1961

بیلیاردبار (The Hustler) اثری به کارگردانی رابرت راسن است که پس از اکران در سال 1961 با استقبال زیاد منتقدان و طرفداران ژانر ورزشی مواجه شد. این فیلم برپایه رمانی به همین نام اثر والتر تویس ساخته شد. بیشتر ضربات وارد شده و انجام حرکات بیلیارد در این فیلم توسط خود بازیگران زده می‌شوند.

پل نیومن و جکی گلیسون برای بازی در این فیلم مدت زمان زیادی به یادگیری بیلیارد مشغول شدند؛ البته آن‌ها برای رسیدن به اوج آمادگی از قهرمان 14 دوره مسابقات جهانی بیلیارد یعنی ویلی مسکونی کمک گرفتند. ازجمله بازیگران دیگری که در این فیلم به ایفای نقش پرداختند می‌توان به جرج سی. اسکات، پایپر لوری، مایرون مکورمیک، مورای همیلتون و میشل کنستانتین اشاره کرد. فیلم بیلیاردباز که با بودجه 2 میلیون دلاری تولید شده بود، توانست بیش از 7.5 میلیون دلار در باکس‌آفیس فروش کند.

خلاصه داستان فیلم بیلیاردباز بدین شرح است: ادی فیلسون بیلیاردباز جوان و کارکشته، به نیویورک می‌رود تا با سلطان بیلیارد، بشکه مینه‌سوتا، مبارزه کند. بازی 36 ساعت طول می‌کشد و ادی که ابتدا برنده است، در آخر به خاطر غرور و خامی، بازی را می‌بازد. ادی با دختر لنگی به نام سارا پاکارد رابطه برقرار می‌کند و تا مدتی در سالن‌های درجه 3 بازی می‌کند تا اینکه شبی از یک غیرحرفه‌ای می‌برد و دوستان او برای تنبیه ادی انگشتان او را می‌شکنند. پس از چندی، ادی با خلافکار قماربازی به نام برت گوردن آشنا می‌شود تا در قبال 70 درصد بردهایش زیر نظر او بازی کند. ادی، سارا و برت به لوییزیانا می‌روند تا در بازی با یک میلیونر علاقه‌مند به بیلیارد پولی به دست بیاورند. سفر از نظر کاری موفقیت‌آمیز است، اما برت باعث خودکشی سارا می‌شود و فاجعه به بار می‌آورد.

 

سرزمین رویاها – Field of Dreams

بهترین فیلم های ورزشی 

نمره در imdb: هفت و پنج (7.5)
سال اکران: 1989

سرزمین رویاها (Field of Dreams) اثری به کارگردانی فیل آلدن رابینسون است که جزو بهترین فیلم های ورزشی تاریخ سینما به‌شمار می‌آید. این فیلم پس از اکران مورد تحسین منتقدان قرار گرفت و نقدهای مثبتی از جانب آن‌ها دریافت کرد. بسیاری از منتقدان بازی عالی کوین کاستنر را تحسین کرده و فیلم‌نامه این اثر را قدرتمند توصیف کردند.

موفقیت این فیلم تنها در دریافت نقدهای مثبت از سوی منتقدان خلاصه نمی‌شود؛ فیلم سرزمین رویاها در گیشه نیز موردتوجه مخاطبان قرار گرفت و فروش نسبتا خوبی را تجربه کرد. این فیلم که با بودجه 15 میلیون دلاری تولید شده بود، حدود 84 میلیون دلار در باکس‌آفیس فروش کرد.

فیلم سرزمین رویاها طی مراسم اسکار سال 1990 در سه رشته بهترین موسیقی متن، بهترین فلیمنامه اقتباسی و بهترین فیلم نامزد دریافت جایزه اسکار شده بود که درنهایت نتوانست هیچ‌کدام از آن‌ها به‌دست بیاورد. این فیلم برپایه رمانی به‌نام «جو بی‌کفش» اثر دابلیو. پی. کینسلا ساخته شده بود.

کوین کاستنر، جیمز ارل جونز و ری لیوتا ازجمله مهم‌ترین بازیگرانی هستند که در این فیلم به ایفای نقش پرداختند. خلاصه داستان فیلم سرزمین رویاها بدین شرح است: ری کینسلا همراه همسرش آنی و دخترشان، کارین در مزرعه خود زندگی آرامی دارد. تا این که صدایی از غیب به او می‌گوید که اگر در وسط مزرعه‌اش یک زمین بیس بال بسازد، قهرمان افسانه‌ای، جو جکسن بی‌کفش، از دنیای مردگان می‌آید و در آن جا بار دیگر بازی می‌کند.

 

نقطه کور – The Blind Side

بهترین فیلم های ورزشی 

نمره در imdb: هقت و شش (7.6)
سال اکران: 2009

نقطه کور (The Blind Side) فیلمی به کارگردانی جان لی هنکاک است که بر پایه رمانی به همین نام اثر مایکل لوئیس ساخته شد.

این فیلم بعد از اکران با استقبال گسترده منتقدان مواجه شد؛ بسیاری از منتقدان عملکرد گروه بازیگری این فیلم (به‌خصوص ساندرا بولاک) را مورد تحسین قرار دادند.

این فیلم طی مراسم گلدن گلوب تنها در بخش بهترین بازیگر نقش اول زن برای بازی ساندرا بولاک نامزد دریافت جایزه شده بود که درنهایت موفق به کسب این جایزه شد. فیلم نقطه کور در مراسم اسکار سال 2010 نیز نامزد دریافت دو جایزه بهترین فیلم و بهترین بازیگر نقش اول زن برای بازی ساندرا بولاک شده بود که تنها توانست جایزه بهترین بازیگر نقش اول زن را کسب کند.

این فیلم علاوه بر جلب نظرات مثبت منتقدین، در جلب توجه مخاطبان نیز بسیار موفق بود و به محبوبیت بالایی دست پیدا کرد. فیلم نقطه کور با بودجه 29 میلیون دلاری تولید شد و توانست حدود 309 میلیون دلار در باکس‌آفیس فروش کند. ازجمله مهم‌ترین بازیگرانی که در این فیلم به ایفای نقش پرداختند می‌توان به ساندرا بولاک، کوینتون آرون، تیم مک‌گرا، کتی بیتس و ردا گریفیس اشاره کرد.

خلاصه داستان فیلم نقطه کور بدین شرح است: مایکل پسر کم‌رو و خجالتی سیاه‌پوست از خانواده‌ای تنگدست و فقیر پایین شهر است. روزی او تصادفاً با شان، پسر یک خانواده ثروتمند، آشنا می‌شود. خانواده‌شان او را به فرزندخواندگی قبول می‌کنند و کم‌کم رابطه عاطفی بین مایکل و خانواده‌شان شکل می‌گیرد. این رابطه باعث می‌شود که مایکل به آرزوهای بزرگش برسد.

  • facebook
  • googleplus
  • twitter
  • linkedin
  • linkedin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *